Nyt jo ikää melkein neljä viikkoa. Aika kuluu nopeasti ja päivä päivältä pennut tulevat vilkkaammiksi. Kolmeviikkoisina ei enää pentulaatikko riittänyt vaan kuljettiin aidan yli kuin tyhjää vain. Parempi ottaa siis ovi pois ja päästää pennut valloittamaan koko huone. Nyt siis kiinnostaa kaikki huoneen ulkopuolella. Kunhan olisi kauniita ja kuivia ilmoja niin voisi lähteä jo uloskin katsomaan aurinkoa. Mutta se saa odottaa vielä vähän.

Pentuhuoneessa on jatkuvaa nahistelua. Etutassua lyödään tervehdykseksi toisille ja pallosta ihmetellään miksi se pyörii. Pienet hampaat ovat ilmestyneet jo suihin ja niitä kokeillaan siskoihin ja veljiin. Onneksi aina löytyy kaveri leikkiin, vaikka suurimman osan päivästä ja yöstä vielä nukutaankin.

Ruokaakin osataan jo syödä kauniisti ilman tahrimista. Mamma "Kisu" on vain sitä mieltä että hän on ainoa joka pentuja syöttää. Pentujen mielestä he kuitenkin ovat jo niin isoja että voivat syödä jotain kunnon ruokaa.

Yritettiin ikuistaa 3-viikkoisia pieniä Jonnan(5v) ja Juhon(4v) kanssa vähän huonolla menestyksellä mutta jotain sentään...

1946613.jpg

Kaikki merlet kasassa: "Värisyrjintääkö" vai sopiiko vain alustalle?

 

1946619.jpg

Kaverikuvassa Lilli ja Leevi

1946627.jpg

Ja välillä vähän painitaan Mustat vastaan harmaat